• MbF Equestrian U ride , we create....
  • We werken met de beste fabrieken
  • Nr 1 kwaliteit stoffen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

MbF Equestrian bestaat uit een team van geweldige gedreven ruiters en amazones in verschillende disciplines en niveaus. De toekomst ziet u hier onder voorgesteld.


Margot Kostelijk

Margot is geen onbekende in de paardenwereld, ze runt haar eigen bedrijf MK Stables in Rijsenhout. Waar de sport begint,bij de fokkerij naar opfok naar zadelmak naar het einddoel Grand prix dressuur. Haar eigen fokkerij brengt ze succesvol uit in de dressuursport en heeft al enkele paarden op het hoogste niveau lopen. Vele succesen heeft ze al mogen behalen met veulens als onder het zadel. De klanten komen overal vandaan om hun paard zadelmak te laten maken of te laten trainen door Margot en stilzitten doet ze niet want ook is ze te zien op wedstrijden als Jury en beoordeelt ze voor het KWPN paarden.

Daarnaast is ze niet alleen moeder van de veulens maar ook van zoontje Jason en vriendin van Hoefsmid Johan Meeuwissen.

Wij gaan Margot ondersteunen in de sport en fokkerij met ons assortiment want met zoveel werk en paarden is er ook veel nodig.

 


Hayley Wouters

Hayley Lotte Wouters

Geboren op 27-12-2016

Discipline : Dressuur & Springen

Pony : Beertje DFV

Het jongste lid van ons team tevens onze dochter. Met haar pony Beertje straalt ze door de arena heen en beleeft veel plezier met haar pony bij Soso bixi wedstrijden en op stal met haar vriendinnetjes.