• MbF Equestrian U ride , we create....
  • Voor al uw ruitersportkleding en paardenspullen.
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Onze hoofdstellen bestaan uit hoogwaardig zacht indian buffalo leer met soft padding van sheep nappa leer. Het kopstuk is in diverse anatomische vormen en zacht onderlegd in diverse kleuren.  

Het bijzondere aan deze hoofdstellen is dat de frontriemen Custom made gemaakt worden naar geheel uw wens. Enkele voorbeelden staan op de site.

Zodra u een hoofdstel besteld kunt u bij de opmerking uw voorbeeld doorgeven of de kleuren, we comuniceren dit samen door. Levertijd rond de 4 werkdagen maar het streven is binnen 24u verzenden.

MbF Equestrian hoofdstellen zijn goedgekeurd door de KNHS.

Onderhoud:

Stap 1 reiniging met een leather cleaner

Stap 2 inwassen met bijenwas leeronderhoud

Stap 3 lakleer alleen met vochtig doekje reinigen

Stap 4 strass delen met vochtig doekje reinigen goed afdrogen ivm anders toch kans op roest. Eens in de 6 weken laagje blanke nagellak erop.

 

Hoofdstel Elexia is een zacht anatomisch gevormd hoofdstel. Zowel de neusriem als kopstuk zijn anatomisch en gevoerd met een zachte padding. Dit hoofdstel heeft een aansnoerneusriem met een zachte padding en blinde sluiting.

Deze hoofdstellen worden gemaakt van echt Indian Buffalo leer en alle paddings van sheep nappa leer wat er voor zorgt dat het zacht en duurzaam is.

Incl webband teugels en Custom made frontriem. Laat uw wens achter in de opmerking bij het afrekenen. Wij nemen altijd contact op en kunnen voorbeelden kleuren soorten etc.

MbF Equestrian gebruikt hoogwaardig Indian Buffalo leer en scheep nappa leer voor de paddings. Deze hoofdstellen zijn voorzien van anatomische delen zoals kopstuk en neusriem. Incl teugels. En crystal strass frontriem.

De stang en trens hoofdstellen zijn compleet met een stangteugel en een trens teugel. 

MbF Equestrian gebruikt hoogwaardig Indian Buffalo leer en scheep nappa leer voor de paddings. Deze hoofdstellen zijn voorzien van anatomische delen zoals kopstuk en neusriem. De stang en trens hoofdstellen zijn compleet met een stangteugel en een trens teugel.